"There's always room for improvement, you know - it's the biggest room in the house"

Operational excellence

“Change is easy, improvement is far more difficult” – Dr. Ferdinand Porsche

Operations vormt het fundament van iedere organisatie. Goed operationeel management zorgt ervoor dat dagelijkse gang van zaken in een onderneming “zoemt”. Dit is een voorwaarde voor beheersbare groei en innovatie. Goed operationeel management wordt gekenmerkt door de wil om voortdurend te verbeteren. Dit vereist leiderschap (dat is niet hetzelfde als hiërarchie), flexibiliteit en behendigheid.

Met meer dan dertig jaar ervaring in operationeel management bij (middel)grote ondernemingen in de zakelijke dienstverlening en logistiek zij wij als geen ander in staat om jouw onderneming te helpen bij vraagstukken op dit gebied. Dat doen we op een no-nonsense manier, pragmatisch, met zo min mogelijk theorie – tenzij die echt helpt – en actie- en resultaatgericht.

Operations vraagstukken waarbij wij je kunnen helpen:

  • Is veranderen noodzakelijk, of is verbeteren een betere oplossing?
  • Hoe kan de operationele organisatie het best worden ingericht?
  • Hoe kunnen processen worden geoptimaliseerd?
  • Hoe kan ik mijn bedrijfsvoering (nog) efficiënter inrichten?
  • Is mijn bedrijfsvoering klaar voor de volgende stap en verdere groei?

Ook bij advies over operations gebruiken wij geen ingewikkelde theorieën – tenzij het echt niet anders kan – , maar geven direct concreet en praktisch advies dat door jouw eigen team vervolgens direct kan worden ingezet binnen de organisatie

Behoefte aan een goed gesprek over operations?