"There's always room for improvement, you know - it's the biggest room in the house"

Rob Huijgens – coach en sparringpartner

“It always seems impossible until it’s done” – Nelson Mandela

Het gesprek aangaan met een coach voelt misschien als een stap buiten je comfortzone. Ik snap dat wel. Je gaat tenslotte in gesprek met een “buitenstaander” over je persoonlijke vragen, twijfels en angsten. Voor mij was dat ooit ook zo. Tot ik die ene coach ontmoette die echt luisterde, mij confronteerde met m’n eigen belemmeringen en mij uiteindelijk liet inzien dat en hoe ik hiermee zelf aan de slag kon.

Die coach wil ik ook voor jou zijn. Ik kan jou helpen bij het zetten van die volgende stap. Ik geef je die duw in je rug die nodig is om daar te komen waar je eigenlijk wilt zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in management- en directiefuncties, ben ik een gedegen sparringpartner.

Een coachtraject met mij is uiteraard altijd persoonlijk en vertrouwelijk, maar vooral ook pragmatisch, soms confronterend en altijd actie- en resultaatgericht.

 

Wie ben ik?

Al op jonge leeftijd gaf ik leiding aan grote groepen mensen. Anderen zagen wat in mij en gaven mij kansen, maar misschien wel belangrijker: ik greep alle kansen aan. Zo werkte ik mijzelf op van “de werkvloer” tot in de directiekamer. Ik ben altijd ambitieus geweest, maar de definitie van die ambitie veranderde in de loop der tijd wel. Van: “ik wil het hoogst mogelijke bereiken” naar “ik wil zoveel mogelijk voldoening uit mijn werk en het leven halen”. Wat dat voor mij is? Dat vertel ik je graag tijdens ons kennismakingsgesprek

Ik realiseer mij dat ik een “lucky guy” ben, maar ook dat ik hard heb gewerkt om te bereiken wat ik heb bereikt. Ik ben ervan overtuigd dat je altijd moet blijven leren – iedere dag opnieuw en dat er altijd ruimte is om jezelf te verbeteren.

Je kunt contact met mij opnemen via de button onderaan deze pagina, maar je kunt mij ook persoonlijk benaderen: rob.huijgens@birith.com of 0653371895

Coaching voor jou

Welke onzekerheden belemmeren jou in je persoonlijke groei? Wat zijn je drijfveren? Wat zijn je overtuigingen? Wat zijn je kernkwaliteiten en je valkuilen? Welk gedrag zit in jouw allergiezone? Wat zou je graag willen bereiken? En hoe dan

Coaching is bij mij niet iets zweverigs. Ik ben geen therapeut, maar een gelijkwaardige gesprekspartner die samen met jou op zoek gaat naar de antwoorden op de vragen die je hebt. We stellen acties vast waar je mee verder kunt en zoeken samen de oplossingen bij de problemen waar je tegen aanloopt bij verwezenlijken van je doelen.

 

Coaching voor teams

Hoe creëer je een succesvol team? Heb je het idee dat er meer uit je management- of leiderschapsteam te halen valt dan er nu uitkomt? Heb je het idee dat je team veel effectiever zou kunnen zijn? 

Als dit vragen zijn waar je als ondernemer of leidinggevende mee zit, dan kan ik je waarschijnlijk helpen. Bel gewoon eens voor een vrijblijvend gesprek. Samen bekijken wat nodig en mogelijk is en stellen we een op maat gemaakt programma op.

Mijn werkwijze

Kennismaking

Kennismaking

Een coachingstraject begint altijd met een kosteloos intakegesprek. In dit gesprek stellen we samen vast met welke vragen jij zit en wat je wilt bereiken, kortom wat je persoonlijke coachvraag is.

Na dit gesprek weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en of we een klik hebben. Samen stemmen we het vervolgtraject af.

Coachingstraject

Coachingstraject

Na het intakegesprek stellen we een coachingscontract op waarin we het beoogde coachingstraject vastleggen. Gemiddeld bestaat het coachingstraject uit 4 tot 6 persoonlijke gesprekken met een duur van 2 uur per gesprek.

We spreken samen af waar de gesprekken plaatsvinden. Dat kan bij mij, maar ook bij jou op kantoor of eventueel op een andere plek. Eventueel is het ook mogelijk de gesprekken online, middels een videogesprek (Teams), te laten plaatsvinden.

Evaluatie

Evaluatie

Tijdens ons laatste gesprek evalueren we het coachingstraject. Is de coachvraag beantwoord? Zijn de doelen bereikt? We bespreken welke voortgang is geboekt en waar we eventueel nog meer ruimte voor verbetering zien.

Klaar om uit je comfortzone te stappen?